Locatie, 2371XM, NL
+316
rajafoodsnederland@gmail.com

Workshops

Je bent jarig en wil in plaats van een verjaardagsfeestje geven eens iets leuks maar vooral anders doen met je vriendinnen. Of je bent dol op koken en je wilt samen met je gezin, familie of vrienden eens een nieuw gerecht leren maken. Dan is het volgen van een van onze workshops misschien een leuke suggestie.
Je leert in ongeveer vier uurtjes de ins en outs van het maken van bijvoorbeeld Roti of andere exotische gerechten en je leert werken met kruiden, specerijen
en diverse technieken op het gebied van koken. Maak de chef in jou wakker en sta verstelt van jezelf.

Je kunt kiezen uit vier verschillende pakketten en zo je workshop aanvullen met diverse lekkernijen en frisdranken. De workshops vinden gewoon bij jou thuis plaats “of op een locatie van jouw keuze” en wij doen de boodschappen zodat jij de deur niet uit hoeft. Na afloop ga je heerlijk genieten van de maaltijd die jullie samen hebben bereid terwijl wij voor jou de keuken weer op orde brengen. Vindt je het gezellig als wij ook een hapje met jullie mee eten, dan nemen wij de uitnodiging graag van jou aan en helpen we na de maaltijd nog even met de afwas. Je zal zien dat de tijd vliegt en je na de workshop moe maar zeer zeker voldaan zal zijn.

Om er zeker van te zijn dat wij aan iedere cursist evenveel aandacht kunnen besteden, houden wij de groepen zo klein mogelijk. Dit betekent dat een groep bestaat uit minimaal 3 tot maximaal 8 personen. Daarnaast hanteren wij een aantal vaste regels die u kunt vinden in onze voorwaarden. Wij vragen u om deze goed door te lezen voor u een workshop bij ons boekt.

Voor vragen, boekingen of nog meer informatie? Stuurt u een mail naar rajafoodsnederland@gmail.com of vult u het contactformulier op deze website in.
Klik op onderstaande button voor een overzicht van onze workshops.

Workshop Italiaans koken
Wij doen de boodschappen
Samen aan de afwas