Surinaamse Roti met aubergine, dahl, aardappel en snoekbaarsfilet
Een recept van
De Gulle Chef &
Koken met Bietje

Ingrediƫnten
- 250 gr h.o.h. gehakt
- 250 gr basmatirijst
- 250 gr tomaten
- 240 gr kidneybonen
- 200 gr doperwten
- 200 gr rode paprika
- 200 gr mais
- 5 tn knoflook
- 3 uien
- 1 chilipeper of jalapeƱo
- 5 el olie
- 2 tl tomatenpuree
- 2 tl uienpoeder
- 1 tl kurkuma
- 1 tl paprikapoeder zoet
- 1tl paprikapoeder gerookt
- 1 tl korianderpoeder
- 1 tl kardemom
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl witte peper
- peper
- zout
Bereidingswijze
Kook de rijst zoals aangeven op de verpakking en houd deze warm iuiuiuiuuiuiuio